top deco

Stamboomonderzoek


Hier staan de resultaten van het doorlopende onderzoek naar de personen met de naam Alsemgeest en naar mijn voorouders en aanverwanten. De meeste informatie is te vinden onder het linker menu en op de andere pagina's. De verschillende onderdelen hebben vaak weer andere zoekmogelijkheden.

Aanvullingen of opmerkingen?: laat het weten!

Het stamboomonderzoek is nooit af. Veel is in de archieven en op Internet te vinden, maar veel informatie is alleen bij de familieleden bekend. Daarom ben ik heel blij met iedere bijdrage. Dus laat het alsjeblieft weten als een kleintje is geboren, stuur foto's en anekdotes, of stuur een berichtje als er iets aangevuld of gecorrigeerd moet worden!

Onderdelen van de genealogie

De genealogische informatie bestaat uit verschillende onderdelen, zoals:

Bronnen

De genealogie is begonnen met heel veel informatie van de directie familie. Andere genealogiesites zijn in de beginfase ook een belangrijke bron van informatie geweest. Nog steeds zoek ik veel op Internet, maar nu op sites die zo dicht mogelijk bij de bron (archieven) liggen. Af en toe bezoek ik een archief.
Deze genealogie is dus ook te danken aan al de mensen die mij informatie opgestuurd hebben of die ervoor gezorgd hebben, dat de informatie op Internet beschikbaar is. Zie hiervoor ook de pagina met links naar andere sites.

Privacy

In verband met de privacy zijn persoonlijke gegevens van nog levende personen alleen te zien voor familieleden. Familieleden kunnen zich aanmelden (zie de pagina's) linksboven om toegang te krijgen tot meer gegevens.

Veel plezier met deze genealogie!Over deze website

Heb je aanvullingen, verbeteringen, vragen en/of foto's? Neem contact op. Wij horen graag van je!
Je kunt gegevens overnemen van de site als je de bron vermeldt.
Vanwege het auteursrecht op diverse documenten kun je afbeeldingen niet overnemen.