Leentgen Willemsdr

Vrouwelijk - vóór 1614


Persoonlijke informatie    |    Bronnen    |    Gebeurteniskaart    |    Alles    |    PDF

 • Naam Leentgen Willemsdr 
  Geboren Sassenheim Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats  [1
  Geslacht Vrouwelijk 
  Overleden vóór 10 feb 1614  [2
  vermelding van 27 nov 1623  [3
  Afhandeling nalatenschap Claes Cornelisz van Rijn en Leentgen Willemsdr 
  • f. 61 d.d. 27-11-1623: Willem Claesz. van Rijn voor een vierde part, Pieter Lourisz. van Swieten man en voogd van Geertgen Claesdr. en Huijch Pouwelsz. als getrouwd hebbende Aeltgen Claesdr. elk mede voor een vierde part en nog Marijtgen Cornelisdr. weduwe Cornelis Claesz. van Rijn gesterkt met Vranck Cornelisz. van Rijn haar zoon en gekoren voogd in deze mitsgaders dezelfde Vranck Cornelisz. van Rijn en Sijmon Gijsbertsz. als getrouwd hebbende Dircgen Cornelisdr., Jan Claesz. man en voogd van Geertgen Cornelisdr. en Pieter Gijsbertsz. als getrouwd hebbende Aeltgen Cornelisdr. en nog schout en schepenen in plaats van weesmannen als oppervoogden van de minderjarige nagelaten kinderen van dezelfde Cornelis Claesz. van Rijn bij namen Oude Marijtgen Cornelisdr., Aechtgen Cornelisdr., Willem Cornelisz., Jonge Marijtgen Cornelisdr., Cornelis Cornelisz. en Claes Cornelisz. met nog Marijtgen Joachimsdr. nagelaten dochter van Applonia Cornelisdr. alle kinderen en kindskinderen van zaliger Cornelis Claesz. van Rijn voorsz. te samen voor het resterende vierde part, alle als erfgenamen in de nagelaten goederen van zaliger Claes Cornelisz. van Rijn en Leentgen Willemsdr. haar overladen vader en moeder, bestevader en bestemoeder, overbestevader en overbestemoeder respectievelijk bekenden et samen op 10-2-1614 geaccordeerd te zijn tot schifting, scheiding, deling en grondkaveling van de woning en landen als dezelfde Claes Cornelisz. van Rijn en Leentgen Willemsdr. met de dood nagelaten hebben […].
  Persoon-ID I11134  Hennies genealogie | Laduk
  Laatst gewijzigd op 21 jul 2019 

  Gezin Claes Cornelisz van Rijn,   geb. vóór 1550,   ovl. vóór 16 apr 1612  (Leeftijd < 62 jaar) 
  Getrouwd Type: civil  [4
  Kinderen 
  +1. Aeltje Claesdr van Rijn
  +2. Willem Claesz van Rijn
  +3. Geertgen Claesdr van Rijn
  +4. Cornelis Claesz van Rijn,   geb. ca. 1562,   ovl. vóór 14 apr 1623, Voorschoten Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats  (Leeftijd ~ 61 jaar)
  Gezins-ID F1563632973  Gezinsblad  |  Familiekaart

 • Gebeurteniskaart
  Link naar Google MapsGeboren - - Sassenheim Link naar Google Earth
   = Link naar Google Earth 
  Pin Legenda  : Adres       : Locatie       : Dorp/stad       : Gemeente/Graafschap       : Staat/Provincie       : Land       : Nog niet ingesteld

 • Bronnen 
  1. [S9682] Kwartierstaat Johannes Petrus Maria Koot

  2. [S14910] Weeskamer Voorschoten

  3. [S14911] www.hogenda.nl - weeskamer Voorschoten

  4. [S538] Kwartierstaat Bredero Ton´s genealogiesite